مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اراک در گفت و گو با خبرنگار مهر در حاشیه برگزاری این جشنواره گفت: هنر نوشتن در ایران نهادینه شده است و این امر مثبتی است که نویسندگان تلاش می کنند در آثار خود چارچوب فرهنگی کشور را لحاظ کنند.
حمید کربلایی حسنی افزود: برگزاری جشنواره های فرهنگی از این لحاظ که نویسندگان و شعرا را به نوشتن و سرودن شعر تشویق و آنها را به آفرینش آثار جدید ترغیب می کند امری مثبت و تاثیرگذار است.
وی تصریح کرد: بخش اعظم آثار رسیده به اولین جشنواره ملی شعر طنز و داستان کوتاه اراک به موضوعات انقلاب، دفاع مقدس، اجتماعی و خانوادگی و هنری و نیز موضوعات شهروندی و شهرنشینی پرداخته بودند.
حسنی اظهار داشت: جشنواره ادبی شهروند آفتابی فرصتی فراهم می کند که نویسندگان سراسر کشور پیرامون معضلات شهری و فرهنگ شهرنشینی صحبت های خود را بیان کنند که می تواند نقش موثری در رفع مشکلات شهری به همراه داشته باشد.
شهردار اراک نیز در آئین اختتامیه این جشنواره که پنجشنبه در اراک برگزار شد، گفت: شهرداری و شورای اسلامی کلانشهر اراک علاوه بر ۴۵۶ مور خدمات دهی به شهروندان، از فعالیت و سرمایه گذاری در حوزه های فرهنگی، هنری و ورزشی نیز غافل نشده اند.
محمد ابراهیم عباسی افزود: با تاسیس باشگاه فرهنگی ورزشی و سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اراک، در زمینه های مختلف فرهنگ و هنر، با حمایت اعضای شورای کلانشهر اراک فعالیت های گسترده ای صورت گرفته است.
وی افزود: در زمینه ورزشی همگانی شهرداری اراک با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی دامنه فعالیت خود را وسعت داده به نحوی که علاوه بر حضور در مسابقات قهرمانی و لیگ های ورزشی، در ۱۶ بوستان در سطح اراک هر روز ورزش همگانی و ماهی یک بار نیز ورزش و برنامه های خانوادگی در مناطقی که به همین منظور تدارک دیده شده اند اجرا می شود.
شهردار اراک اضافه کرد: در اعیاد مختلف از سوی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اراک برنامه های متنوع برای خانواده ها تدارک دیده شده است.
عباسی افزود: این جشنواره از سری مجموعه جشنواره های آموزش فرهنگ شهروندی با عنوان شهر خوب من اراک برگزار شده است.
در ادامه این آئین مریم طالبی، دبیر بخش داستان کوتاه جشنواره با بیان اینکه در بخش داستان کوتاه از ۲۲۶ شرکت کننده از ۲۷ استان، ۴۵۰ اثر به دبیرخانه رسیده گفت: بخش داستان کوتاه در دو حوزه ملی و استانی برگزار شد که در حوزه ملی ۴۰۰ اثر و در حوزه استانی ۵۰ اثر مورد داوری قرار گرفت که در پایان در بخش ملی ۹ اثر و در بخش استانی هم پنج اثر به جشنواره راه یافتند.
عباس احمدی، دبیر بخش شعر طنز جشنواره نیز گفت: در این بخش ۲۱۰ اثر از ۱۰۹شاعر از ۲۵ استان به دبیرخانه رسید که پس از داوری توسط هیات داوران، ده اثر برگزیده و به جشنواره راه یافتند.
همچنین در حاشیه این آئین رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: تلاش برای ارتقای سطح کیفی و کمی حوزه ادبیات به ویژه آفرینش های ادبی در شاخه های مختلف، شناسایی و معرفی استعدادهای جدید و حمایت از فعالان این حوزه از اهداف شورای اسلامی کلانشهر اراک است.
اسماعیل تاج آباد افزود: شورای اسلامی در راستای این رسالت و در ادامه حرکت های گسترده فرهنگی، شرایط برگزاری جشنواره ملی شعر طنز اراک و جشنواره ملی داستان کوتاه را فراهم کرده است.
در پایان از برگزیدگان این جشنواره با اهدای لوح و تندیس جشنواره تقدیر شد.
نظر شما